AKTUELNO

Progovorili su o najvećim lažima.

Učesnici najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruge 2" večeras odgovaraju na sva pitanja verne publike.

Kako je veza Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića zasnovana na mnoštvu laži, zadrugar je otkrio koja je najveća laž koju je Subotićeva izgovorila.

Foto: TvPink Printscreen

Koja je najveća laž koju je Aleksandra izrekla na tvoj račun - glasilo je pitanje za Davida Dragojevića.
Te privatne stvari koje je govorila o mom lokalu, to nije trebalo da priča, bila je upućeno u to, jer je bila tu. Evo i malopre je rekla da nije bila spremna na sve. Ja sam rekao da smo zajedno lažirali trudnoću i veridbu. Zajedno smo prošli kroz to. Iznervirala me je oko stvari za kuću, oko tog renoviranja, stepenica, za mamu stvari koje je govorila, da ona uzima 1.000 evra od nje. Ja ne želim više da učestvujem u lažima, želim da se isključim iz toga... Ona je rekla kako sam ja smislio to za trudnoću, a to nije tačno, zajedno smo. Ona je alapača, ona je videla te stvari u kući, videla je taj lokal, to nema veze sa njom, prema njenom mišljenju ispada da ja nigde nisam putovao do 29. godine - rekao je David, a onda nastavio:

Foto: TvPink Printscreen

Giros je na moje ime, lokal je moj. Ja sam tamo uradio sve, samo sa čovekom jednim moram nešto da uradim. Taj čovek je mogao milion puta da proda taj lokal, ali nije. Ja imam neke planove sa tim lokalom. Ona nije imala nikakve pare, nije imala ništa, to su joj te žene davale, ona je te pare potrošila kada sam ja bio u Americi - dodao je Dragojević.
Ne postoji laž koju sam rekla o njemu. Svestan je svega što je zgrešio i snosiće posledice za to. David želi da mene povuče u propast za sobom. Laže da je veridba bila lažna, laže da smo slike kačili zbog fanova. Te žene nisu moji fanovi, nego prijatelji, one meni nisu slale pare, ja sam zarađivala od svog Instagram profila - pričala je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Aleksandra Subotić

'