AKTUELNO

Nastao opšti haos u Beloj kući.

Voditelj Milan Milošević i ove srede posetio je Belu kuću, kako bi mogla da počne emisija "Pitanja gledalaca", kada najverija publika ima priliku da propituje zadrugare sve ono što ih je zanimalo proteklih dana.

Žališ se da ti je Ana Korać otela dečka i da si mnogo patila. Zašto si u emisiji "Amidži šou" predložila da Marko Marković ide na nagradno putovanje sa Majom Marinković, a on je zauzet. Kose ti se stavovi - pročitao je voditelj pitanje za Aleksandru.

Foto: TvPink Printscreen

To sam se juče našalila, nikada nisam za to. Nisam imala nikakvu zlu nameru, to je bila bezazlena šala - prokomentarisala je Aleksandra, a onda je dala svoj sud i Maja Marinković:
Da, Aleksandra je to rekla u šali, čak se i Marko nasmejao. Marko jeste simpatičan, ali ja ne bih bila sa njim. Ja ološ nisam, ona (Stanija) je ta koja me je izdala zbog njega. Ja sa njom nikad neću biti drugarica, ali ćemo imati korektan odnos - prokomentarisala je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon ovoga je nastao pravi haos između Stanije Dobrojević i Aleksandre Subotić i to zbog toga što je Dobrojevićeva istakla da se Subotićeva otvoreno nabacuje Markoviću:

Rekli su mi i Marijana i Marko šta je bilo u emisiji. Marko je bio slobodan dečko, mogla je svaka da mu priđe, ali su sve brljavile. Mnoge devojke se ovde glume svetice, a i te kako su ortodoksne k*rvetine. Vi prikrivene k*rvetine radite sve tajno. Aleksandra je prva ovde balavila za njim, g*zila mu se tamo u tangama - pričala je besno Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Ja k*rvetina nisam. Ja ću se g*ziti jer imam šta da pokažem. To je dokaz njene nesigurnosti. Ja se ne bavim skidanjem dečka, niti mi se tvoj dečko sviđa, jer se taj dečko sviđao mojoj drugarici. Da hoću, ja bih bila sa tvojim dečkom - rekla je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'