AKTUELNO

Svi su ih pomno slušali.

Zadrugari, ali i verni gledaoci "Zadruge 2" večeras će imati priliku da se prisete svih najzanimljivih događaja koji su obeležili nedelju na izmaku tokom večerašnje emisije "Gledanje snimaka".

Foto: Zadruga - RTV Pink

Snimak razgovora Ljube Pantović i Aleksandre Subotić o Davidu Dragojeviću gledali su svi zadrugari. Dok je Aleksandra plakala, njena majka Ljuba je tešila da je stvar završena i da treba da krene dalje sa svojim životom.

Ja sam nju branio od majke. Štitio sam nju i njeno dete. Nije bila u dobrom odnosu sa Karađorđem. Bio sam uz nju, bio joj podrška. Sve uvrede sam na mojim leđima nosio. Ona ovde plače u snimku jer je ugojena. O čemu se ovde radi? Ona ne zna više ni šta radi ovde - vikao je David.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dok si ti slao k*rčeve iz Amerike, ona je bila kod tvoje majke i babe. Sram te bilo! Ti si taj koji se njoj usr*o u život, lažeš! Uvek si sedeo na dve stolice. Udarila sam na tebe jer sam videla da si g*vno. Ponižavao si je zbog izgleda, iskoristio si je. Ti čak i brata želiš mrtvog u kanalu, nemamo o čemu da pričamo. Nisi svestan kako će brzo Ana da te ostavi - govorila je Ljuba.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I. R.

#Aleksandra Subotić

'