AKTUELNO

Još uvek ne znaju da li će živeti zajedno kada izađu iz Bele kuće.

Zadrugari večeras gledaju šta su sve to radili kao i šta se dešavalo proteklih dana pred kamerama TV formata koji region obožava "Zadruga 2", a nakon video-snimaka akteri ih komentarišu.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta Luna Đogani i Marko Miljković planiraju da rade kada napuste velelepno imanje u Šimanovcima, večeras su imali priliku da pogledaju svi zadrugari u snimku koji je pušten, s obzirom na to da su o ovome njih dvoje pričali pre nekoliko dana. Kada je Luna tada spomenula da žive zajedno kada izađu iz Bele kuće, Marko je prećutao, a zbog čega je to uradio rekao je nakon video-priloga.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričali smo više puta o spoljašnjem svetu i ja sam rekla kako ću da potrošim pare kada budem izašla, on je rekao da će da kupi kola i da treba to da završi za stan. Ispalo je ovde kao da sam ja njega smarala da živimo zajedno. Bukvalno sam samo u prolazu rekla da bi volela da živimo zajedno. Dosta razmišljam o tome kako ćemo Marko i ja da funkcionišemo napolju. Videćemo. Napolju mene čeka haos, neću imati vremena za privatan život, ali ako se volimo uklopićemo se. Nećemo sigurno biti na silu zajedno. Ako bude bilo sve kako treba, ja bih volela da živimo zajedno. To bih ja volela, a šta će da bude, to ćemo da vidimo. Prošle godine sam se opekla. Tadašnji moj dečko je ostao bez ičega jer je prevario svoju ženu sa mnom, želela sam da živimo zajedno, moja mama je ispala na kraju budala što je jurila stan za nas, želela sam da mu pomognem oko karijere, ali eto... On je sada zvezda, želim mu sve najbolje - govorila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Prećutao sam zato što trenutno nemam odgovor. Mi smo se ovde oprobali u zajedničkom životu, ali ne mogu ovde da imam odgovor na to pitanje - rekao je Marko.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

'