AKTUELNO

Sasula mu sve u lice.

Nadežda Biljić otkrila je večeras da je imala intimne odnose sa Borom Santanom nakon prve sezone "Zadruge". Pevačica je odlučila pred svima da otkrije ovu tajnu, kada je videla snimak u kom je Santana rekao Tomi Paniću da sa Nadeždom svako može da ima vrele akcije.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle završene emisije "Gledanje snimaka", Nadežda i Bora su u dvorištu i u dnevnoj sobi o svemu razgovarali. Inače, tokom sastanka Santana je negirao da je imao akcije sa Nadeždom, a tokom ovog razgovora Bora je poručio Biljićevoj da to nije trebala da priča.

Foto: TV Pink Printscreen

Priča je bila, on (Toma) kaže: "Šta mi je ovo trebalo sa njom?", ja sam rekao na to: "Bolje da si nastavio", odvratno je zvučalo. Ispalo je kao da si ti laka riba. Ne razmišljam kada pričam. Ovo što si ti rekla večeras, ti ne znaš šta si ti meni sj*bala! Evo, šta si uradila... Nisi trebala to da kažeš - pričao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Znaš zašto sam ja rekla za tebe i mene? Zato što ti nikada takvu stvar meni nisi rekao. Zato sam izrevoltirana bila. Pazi, to je tako odvratno zvučalo. Samo da znaš da je tajna otkrivena od tvojih drugara. Ti sediš sa njim, sa kojim ja ne razgovaram i to pričaš - govorila je Nadežda Bori.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Nadežda Biljić

'