AKTUELNO

Kako će se snaći u ovome.

U okviru ovonedeljnog zadatka "Olimpijada" zadrugari su pokazali svoj takmičarski duh, a njih desetoro je zahvaljujući dovitljivosti i spretnosti uspeli da osvoje najveći broj poena.

Veliki šef je poslao pismo kojim je zadrugare obavestio ko od njih zauzima najbolji plasman, a potom i obavestio o novom izazovu koji sledi.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, evo trenutnog stanja na tabeli nakon još dve odigrane igre. Lazar je prvi, Sanja je druga, Stanija je treća, četvrto mesto Bora, peto mesto Mina, šesto mesto Bane, Marko Miljković je sedmi, Maja je osma, Suzana deveta i Ljuba deseta. Olimpijadu neće nastaviti poslednjih dvoje. Suzana i Ljuba neće igrati. Osam zadrugara, svaki par će dobiti po jednu zaleđenu kocku, na vama je da uz pomoć ruku i prstiju izvadite što veći broj predmeta, a svaki od njih nosi po 20 poena. Ledene kocke će biti postavljene pored bazena. Svi zadrugari koji ne učestvuju u igri su obavezni da prisustvuju igri - pročitala je Suzana Perović pismo.

Pročitajte još: BOLI ME KU*AC I ZA NJEGA I ZA SVE: Luni PREKIPELO, pa NA IVICI SUZA priznala šta jedva čeka da uradi! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'