AKTUELNO

Niko nije mogao da veruje šta sluša!

Bivši zadrugar Petar Tojagić ove nedelje postavljao je pitanja zadrugarima, a jedno od njih bilo je upućeno Davidu Dragojeviću, kojem se nije dopalo pitanje koje mu je upućeno.

Foto: TvPink Printscreen

Da li je moguće da ti stvarno želiš da oženiš tu devojku? - glasilo je pitanje za Davida, vezano za Anu Korać.

Ovo pitanje izazvalo je podsmeh kod mnogih učesnika, a oni nisu mogli da sakriju neprijatnost koju su osetili u tom trenutku.

Da, želim i želim sa njom sve i ne znam šta je problem i šta je smešno?! Jako volim Anu, sve bih uradio isto, što se tiče ovih stvari da, sve želim sa njom i da bude moja. Čim izađem napolje želim da ispunim jedno obećanje i ako sve bude po planu, biće - odgovorio je David.
Jedva čekam da upoznam Davida sa mojom porodicom, David je čovek mog života. Pitao je to zbog cele ove priče - uključila se u razgovor i Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksandra Subotić nije mogla da gleda i sluša laži koje njih dvoje, prema njenom mišljenju svakodnevno izgovaraju, a onda su zbog njenog komentara svo troje ušli u sukob.

Ne znam šta da kažem, ovo je katastrofa. Sa mnom se veza u rijalitiju ne računa, a sa njom se kao računa? Od toga nema ništa! Možeš samo da me gledaš i da crkneš! - rekla je Aleksandra.

Posle Aleksandrinog emotivnog priznanja usledila je Davidova izjava koja je, po ko zna koji put, izazvala gnev i zgražavanje kod većine stanara Bele kuće - naime, Dragojević je istakao da mu se Aleksandra, bivša verenica sa kojom je bio dve godine, nikada nije ni dopadala, a o njihovom prisnom odnosu govorio je kroz podsmeh i samim tim na najgori mogući način je uvredio kao ženu koja ga je volela i uvek bila tu za njega.

Ja sa tobom nisam ni bio u vezi, nije mogao ni da mi se digne na tebe - rekao je David.

Foto: TvPink Printscreen

On je jadan, slikao je ujakovu kuću i slao devojkama. On je to kačio na svoj Insta stori. Svima je to pisao, ja znam šta mu je jedna devojka slala, kao: ,,Vau, kakva kuća"! On je zvao u Crnu Goru da se zezaju - nastavila je Aleksandra da razotkriva Davidove laži i smicalice zahvaljujući kojima je obmanjivao ljude oko sebe.

Ni Ana Korać nije ignorisala ovu situaciju, pa ju je, bez obzira na to što joj je pred kamerama i milionskim auditorijumom javno preotela dečka, ipak dala sebi za pravo da je vređa.

'Ajde debela, od*ebi više od nas, biserko debela! - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Da li ti zaista misliš da možeš da me uvrediš? Vi ste prašina za mene! - odbrusila im je Aleksandra.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u ukljuèenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

#David Dragojević

'