AKTUELNO

Nije mogla da prećuti ovo.

Bivši zadrugar Petar Tojagić imao je pitanje za Lunu Đogani, a koje je uzdrmalo sve zadrugare koji su bili inspirativni da prokomentarišu žustre svađe Lune i Marka Miljkovića za koje sve više sumnjaju da su lažne, samo kako bi privukli pažnju.

Da li si svesna da ti veza sa Markom neće uspeti? - glasilo je pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Đoganijeva je bila izrevoltirana zbog ovoga, pa mu je odbrusila kao nikad do sad.

Koliko se sećam, on se motao oko svake devojke, Savo mi ga uvalio. Primetila sam da ima probleme sa želucem, pa sam ga ignorisala, bilo mi je neprijatno. Što se tiče veze sa Markom, mogu da radim šta hoću. Dešavaju se strašne svađe, ali ne odustajem, ne želim. Ja sam se zaljubila u njega - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Komentar Zorice Marković ih je uzrujao, pa su i ostali takmičari dali svoj sud o njihovom odnosu.

Oni su se zavozali, oni to rade iz inata Slobi Radanoviću, i ona i Marko. Neka se ljute koliko god hoće i fanovi, to je moje mišljenje i imam pravo na to. Nakon svega, nisu svesni da im niko nije javio da su radili namerno i u inat Slobi - rekla je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Nije mi realno da se raskida šest dana pred kraj "Zadruge". Ili se posvađaš ili ne, ili raskidaš ili ne! Ako hoćeš da rešavaš nešto, onda rešavaj! Jednostavno, meni je Sanja rekla da ću ili da se promenim ili završavamo! - rekla je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam pričala sa Lunom, sreli su nam se pogledi posle njene svađe sa njim. Ušla sam u garderober i videla sam da plače, naravno da mi je bilo krivo i razumela sam je. Smatram da Marko nije uzrok našeg sukoba, ja njemu nisam ostala dužna, a ni njoj kad su me napadali, ona se sa mnom svađala zbog njega. Smatram da je on jedan ološ koji se igra sa njenim osećanjima - rekla je Maja.
Vas dve ste i te kako imali konflikt! Nemaš pravo da mi se mešaš u vezu, konstantno me vređaš! - ubacio se i Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Toliko je jadan i toliko je spreman da proda sve samo zbog uspeha, eto zato nikad neće uspeti - rekla je Maja.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u ukljuèenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

#Maja Marinković

#Marko Miljković

'