AKTUELNO

Morao je da ih nauči pameti!

Naredno pitanje u emisjij ,,Pitanja starih zadrugara" postavio je Milan Petković, a uputio ga je  Lepom Mići. Naime, poznato je da Mića neretko priča o svojim emocijama, ali je sada napravio izuzetak i priznao ko mu najviše nedostaje u Beloj kući.

Foto: TvPink Printscreen

Mićo, reci mi s obzirom da na to da je poznato da ti nemaš emocije prema ukućanima. Ko ti od ukućana najviše nedostaje? - upitao je Milan.
Milane, meni fale svi, ali mi ni ne fali niko. Ali žao mi je što si otišao rano, mogao si ostati još mesec dana zbog svoje priče. Sviraj giratu, radi, pevaj. meni niko ne fali, osim moje Snežane i Sare. Nikog ja ne mrzim, ali nemam ja taj osećaj. Danas na bazenu sam rekao da je Dragana mogla da napravi ozbiljnu priču, jednostavno nije htela, ali možda je i bolje što nije. Svi oni prave ovde greške, mladi ljudi, umesto da prave promociju, oni se bave sa mnom i u pravo zbog toga padaju. Treba da se promovišu kako treba, a ne da se bave zadrugom, eto, koliko je inteligentan dečko da je ostao bez 31 honorara - ispričao je Mića.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'