AKTUELNO

Da li je ovo zaista istina?

Danas je u Belu kuću ušao voditelj Milan Milošević kako bi održao poslednji "Pretres nedelje sa Milanom" u ovoj sezoni "Zadruge".

Prva tema na dnevnom redu bio je odnos Eleonore Miljković i Alekse Savića, koji je, kako tvrde zadrugari, zakuvala Mina Vrbaški. Naime, svi su primetili Aleksine poglede i flert upućen Nori, a onda je ovoga puta sve i potvrdila.

Foto: TvPink Printscreen

Svaki put mi je sve Mina pričala, on mi nikad nije ništa rekao. Mi smo se družili normalno, ja sam mu donela plazmu, a on me je poljubio u ruku i stisnuo - navela je Nora.
Ja sam dvadeset puta ponovio da me ona ne interesuje. Kriv sam što nisam to u početku sve sasekao, kriv sam što se nisam sklonio od toga. Ja sam se ranije sklanjao od svih tih spajanja. Ja sam to ponovio za stolom ovde da me ne interesuje, a onda je došla žurka i ona me je jurila, ja nisam imao gde da se sklonim. Nisam hteo na zloban način da joj kažem da se skloni - pravdao se Aleksa.

Foto: TvPink Printscreen

Kad je bila "Zadrugovizija" Mina mi je rekla da mu je rekla da može nekad da me zagrli, a on joj je rekao "Polako". Ja sam ga zagrlila posle "Zadrugovizije" i Savo je rekao: "Misija je gotova". Posle toga, u pabu, oni su vadili poklone, mi smo se svi smeškali, tad mi je namignuo, dao mi je taj signal, to je istina - istakla je Miljkovićeva.

Zatim su se u diskusiju uključili i ostali zadrugari, a Zorica Marković je istakla da Aleksu devojka više ne čeka napolju.

Foto: TvPink Printscreen

Ne mislim da Nora laže, a igra Mine Vrbaški je jako prljava, ona se deset meseci ne odvaja od Alekse, to je posesivnost sa primesama emocije, čekala je da prođe vreme. Ona je udaljila i Noru od Marka, a sve što si Mina radila, radila si zbog emocija prema Aleksi - navela je Zorica.
Ja nemam šta da se perem, nemam osećanja ni prema jednom muškarcu ovde, radim šta hoću - bila je besna Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam na početku rekla da ovog mladog momka poštujem, ali je podmukao dečko koji raste u podmuklog dedu. Aleksa, ti nisi mutav, glup, ti si sve video i primetio, a kako čujem devojka te je ostavila napolju. Ti u hotelu spavaš sa Minom Vrbaški, onda spavaš u sendviču sa njom i Norom, je l' si tad pomislio da te gleda devojka?! Vrlo si namazan. Mogao si da kažeš: "Draga Noro, molim te skloni se od mene, ja imam devojku, ne želim te u svom društvu". Razmišljao si ti o svemu. Bez obzira što Mina pozdravlja tvoju devojku, ti si morao da se skloniš od nje. Ovo što je Mina uradila je najveća izdaja u "Zadruzi". Ti sve radiš zbog svoje želje, ti si završila sa Savom u krevetu, to je čist inat i tebi i Aleksi - zaključila je Zorica.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u ukljuèenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Aleksa Savić

#Zadruga 2

'