AKTUELNO

Pokušao da se izvuče, ali mu to nije pošlo za rukom.

Zadrugari su danas dugo raspravljali o tome da li je Aleksa Savić flertovao sa Eleonorom Miljković, a tom prilikom pokrenute su još mnoge teme i razotkrivene velike tajne.

Zaslužila sam da mi se Aleksa ne obrati više. Shvatila sam da sam pogrešila. Jesam Lunu izdala prošle sezone, mislim da sam to ispravila ove godine. Meni je žao što sam pričala sa Norom, što sam bilo šta prenela - navela je Mina Vrbaški.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ništa nisam rekao da Mina prenese Nori, ne znam šta priča?! Mene Nora nije ineteresovala ni u jednom trenutku - istakao je Aleksa.
Nora je odbijena devojka i to je najviše boli. Ja bih isto ovako lagala da sam odbijena. Ja u životu ne bih prodala Aleksu. Na početku nisam znala kako da se osvetim Marku i onda sam iskoristila nju, ali sam je posle zavolela - rekla je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam Mini bila oružje da se osveti Marku - zaključila je Nora.

Međutim, voditelj Milan Milošević imao je pitanje za Savića: "Ti bi nastavio komunikaciju sa Anom da nisi dobio informaciju od Marka Stolića da to tvojoj devojci smeta, šta ti je Stolić rekao?"

Ja sam dobio informaciju od Stolića da se sklonim od Maje. Rekao mi je samo to. Ja sam provodio vreme sa Majom, ali kad sam shvatio da mojoj devojci to ne prija, prekinuo sam sa njom komunikaciju. A sa Minom sam bio najbolji ovde, gledao sam je kao sestru. Hoću da pitam samo Minu da li je sve ovo sa Norom radila iz inata Marku - otkrio je Aleksa.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam Aleksi sinoć sve objasnila, na njemu je da li će da veruje ili ne - rekla je Mina.
Nervira me što se Nora krivi za sve, ona devojka nije ništa kriva. Ne može ona da radi nešto, ako nema povratnu informaciju. Ne može da se svali sve na nju - ubacila se u svađu Ana Korać.

Foto: TvPink Printscreen

Dovoljna joj je povratna informacija bila to što sam joj rekla da ćemo da blejimo napolju - rekla je Mina.
Mina, ti sve lažeš! Nemoj da lažeš. Rekla si mi da mu se sviđam i ja i Višnja. Mina mi je rekla da Aleksa po stolu piše da sam mu slatka i da mu se dopadam - navela je Nora.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'