AKTUELNO

Ne može da joj pređe preko haosa koji je nastao!

Dok su ostali zadrugari pakovali svoje stvari, nakon što je Veliki šef najavio da će večeras biti napravljen prvi presek glasova i da će onaj ko bude imao najmanju podršku publike napustiti velelepno imanje, Sanja Stanković je razgovarala u dvorištu sa Aleksandrom Subotić.

Kako je poznato, tokom dana Jovana Tomić Matora ušla je u žestok konflikt sa Lunom Đogani, zbog navodnog neiskrenog prijateljstva koje su imale, što je isprovociralo Stankovićevu, pa je sa Subotićevom prokomentarisala sve.

Foto: TvPink Printscreen

Mene jede to što sam prećutala mnoge stvari, a ona se svađala, ako sam se ja gasila, onda je trebalo i ona! Kaže Luna da smo mi nju izdale, ko je nju izdao, sestro slatka? Posle mog ulaska meni Jovana govori: "Zar mi nije žao nje" i ja kao 'ajde. I sve što sam rekla ja to mislim, ali sam spustila loptu, jer sam videla da joj je krivo. Meni je izgledalo kao da je ona htela da dobije Kijine prijatelje. Nismo se mi nešto preterano družile, bila je tu kad je meni bilo loše. Ja sam njoj dva puta zamerila neke stvari, ona se na mene brecnula, ona ne podnosi kritiku. Luna je rekla da nije vređala Kiju, kako je nije vređala, govorila joj sve i svašta. Da poznajem tu Kiju, verovatno ne bih ni reagovala, ali sam bila svedok toga. Ja sam posle zamerila Jovani jer nije odreagovala, a vređa njenu prijateljicu. Sa kojim pravom se ona meni breca? Ja sam se posvađala i sa Anom i sa Ša, to su moji prijatelji, ali ja sam njima skrenula pažnju gde oni greše. Ona je slagala Jovanu i onda se ona požalila meni i onda smo komentarisali, to je nama ona zamerila. Zašto nije zamerila sebi što je slagala Jovanu - bila je uzrujana Sanja.
Znam, onda je trebalo i ti tako da se postaviš. Zato sam se ja sklonila od Maje, ne mogu ja to da trpim - dodala je Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'