AKTUELNO

Otkrio joj je sve o Nadeždi Biljić!

Zadrugar Bora Santana često je bio na meti osude zbog konflikta sa pojedinim takmičarima, a naročito zbog reči koje izgovori u trenutku besa i ljutine. On se u drugoj sezoni najgledanijeg rijalitija "Zadruga" nije isticao po svaku cenu, a njegov najveći uspeh bile su emisije radija ,,Amnezija", koje su svake srede brojale ogromnu gledanost i slušanost.

Takmičari su mu zamerili i što nikada nije želeo da prizna da je sa Nadeždom Biljić u spoljnom svetu imao prisne odnose, iako se on pravdao da je to bio jedini način da je zaštiti pored svega što joj se izdešavalo sa Mikijem Đuričićem, Banetom Čolakom i Tomislavom Panićem.

Foto: TvPink Printscreen

On je u toku večeri, dok je Rada Manojlović pevala na poslednjoj žurki u "Zadruzi", imao potrebu da porazgovara sa Zoricom Marković, a u pripitom stanju je priznao sve što mu leži na duši.

Ja sam se ugasio poslednja 3 meseca, nema me. Neću da radim ništa po svaku cenu, a mogao sam da skačem i komentarišem i da kažem sebi: ,;Bože, oprosti, tako ću dobiti nešto" - rekao je Bora.
Zato što ti nisi folirant, a to mnogi rade ovde - rekla je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Evo sa Nadeždom. Ona je htela da bude sa mnom i pre Mikija i Baneta, kunem ti se u majku. Pitaj je, ona neće da te laže! Meni je bilo okej, svidela mi se. Ja nju nisam nikad uvredio, ja kad sam ono pričao, sprdao sam Tomu - rekao je Bora.
Svaka čast, to je za poštovanje - rekla je Zorica.

Detaljno o ovom razgovoru pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Bora Santana

'