AKTUELNO

Ovo niko nije znao.

Eleonora Miljković napustila je ove noći "Zadrugu 2", nakon što je posle preseka glasova imala najmanju podršku publike. U studiju su je čekali voditljka Dušica Jakovljević, novinari, ali i bivši cimeri Lazar Jeremić i Dorotea Jovanović.

Foto: TvPink Printscreen

Miljkovićeva je odmah počela da priča o svom odnosu sa Aleksom Savićem, ali i o odnosu ovog zadrugara sa Minom Vrbaški. Podsetimo, Eleonora je priznala da joj se sviđa Aleksa, a zatim je Mina Vrbaški prenela Eleonori da se i njemu sviđa Miljkovićeva, zbog čega je nastao haos.

Iskreno, meni ništa nije jasno. Najiskrenije. Čekam da izađe Mina i da popričam sa njom. Nije mi čudno što nije došla da popriča sa mnom. Ne znam da li je to uradila zbog Marka ili je imala neku drugu nameru. To nije bilo samo na početku, da se ja njemu dopadam. To je bilo napisano na stolu gde smo sedeli. Ja sam ćutala, jer me je Mina molila da ne pričam o tome. Lazar je to znao - rekla je Eleonora.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je meni skrenula pažnju i upravo je to rekla. Ja sam joj rekao: "Ti znaš koliko on voli svoju devojku", a ona je rekla: "Da, znam, ali nije sve kako izgleda". Mene je Aleksa uvek prekidao kada sam ja hteo o tome da pričam - govorio je Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

Njegova devojka ima probleme sa njegovim roditeljima i nemaju dobar odnos. Mina je meni rekla da mu se dopadam. Kada je bila "Zadrugovizija", konstantno su tu bili pogledli i smeškanja. Svi znamo kakva je Mina - dodala je Eleonora.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Eleonora Miljković

'