AKTUELNO

Otvorio dušu Ognjenu.

Voditelj Ognjen Amidžić ušao je na velelepno imanje u Šimanovcima kako bi razgovarao sa zadrugarima, a prvi je bio Marko Marković, koji je danas imao svađu sa svojom devojkom Stanijom Dobrojević, kada mu je ona zamerila na izrazu koji je iskoristio kada joj je rekao kako jedva čeka da imaju intimne odnose.

Foto: TvPink Printscreen

Mi smo ovde u zatvorenom prostoru, ogromne su emocije i ogromni je pritisak. Sve se skupilo nešto, nešto sam izgovorio, ne želim ni da pominjem. Sve joj se skupilo, još je i to došlo. Sad spava. Sanirali smo problem, ja volim to odmah. Pre neki dan sam joj rekao, kada sam sa njom, nemam osećaj da je tolika razlika u godinama. Ponašamo se kao da smo istih godina - rekao je Marko, pa dodao:

Foto: TvPink Printscreen

Ona ne može da prećuti neke stvari, šta znam, odgovara mi njeno društvo i provođenje vremena sa njom. Ne želim nikoga da ubeđujem. Osećam i kod nje iskrene emocije. Ona se jako potrese kada se posvađamo - dodao je Marković.

Foto: TvPink Printscreen

Ognjen je zatim upitao Marka i da li vidi budućnost sa Stanijom.

Vreme je najbolji pokazatelj svega. Kada budemo u krugu prijatelja i porodice, videćemo šta će biti i šta osećamo jedno prema drugom - ispričao je Marković.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Marko Marković

'