AKTUELNO

Nije mogao da prećuti ovo.

Pinkove Zvezde i bivši učesnici Zadruge, Nadežda Biljić i Aleksa Savić, gostovali su u emisiji ,,Narod pita", a gledaoci kraj malih ekrana imali su priliku da upitaju svoje favorite sve ono što ih je zanimalo o njihovom učešću.

U studiju je pušten klip u kojem je Nadežda otvoreno priznala da je imala seksualne odnose sa Borom Santanom, a što je on pokušavao da demantuje kako je ne bi kompromitovao, jer je u Beloj kući nekoliko puta doživela emotivne padove od strane Mikija Đuričića, Baneta Čolaka i Tomislava Panića.

Foto: TvPink Printscreen

Opet se vraćamo na isto, ako pljuješ mene da bi dobio kod mene, sa kojom si imao nešto, kod onog sa kojim sam imala nešto, onda ne znam - bio je Nadeždin komentar.

Voditelj Darko Tanasijević je upitao i Aleksu da otkrije da li se čuo ili video sa Minom Vrbaški, a on je odmah naglasio da joj više ne veruje i da je trenutno posvećen samo svojoj devojci i porodici.

Foto: TvPink Printscreen

Ne mogu da imam poverenje koje sam imao na početku rijalitija. Kad budemo popričali, ako dođe do toga... Posvećen sam devojci i porodici. Ostavio sam sve po strani, da dođem malo i ja sebi. Naravno da ću biti obazriv što se tiče svih ljudi. Život mi se promenio iz korena, tako da smatram da treba da budem što obazriviji - rekao je Aleksa.

K.Ristić

#Aleksa Savić

#Nadežda Biljić

'