AKTUELNO

Uživo emisija je zakuvala kadase uključio glas naroda!

U emisiji "Zadruga - Narod pita" bivši zadrugari Dragana Mitar, Lepi Mića i Lazar Jeremić odlučili su da se suoče sa gledaocima. Iako su mesecima unazad intrigirali javnost zbog odnosa kakve su imali, bivši zadrugari progovorili su o detaljima koji su sve interesovali.

Večeras publika ima glas, te se u emisiju uključila verna gledateljka koja je prvo osula paljbu po Lazaru i optužila ga da je zaljubljen u Anu Korać, a potom se dotakla i veze Lune Đogani i Marka Miljkovića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti si uzrok svih nedaća Ani i Davidu. Nisi ti zaljubljen u Davida, ti si zaljubljen u Anu. Nemoguće je da neko bude tu, da plače, da pravi urnebes sa nekim muškarcem, da nije treća osoba u pitanju. Što se tiče zajedničkog života Ane i Davida, biće onoliko koliko traje novac. Ana je skupa za održavanje. Slušajući sve primedbe gledalaca i ukućana, to je zaključak celog Novog Pazara. Nisam zadovoljna sa top 12, ovu "Zadrugu" je trebao da dobije gospodin Mića. Zato što je bio najmanje 30 puta gazda, jedini je intelektualac, jedini smo mogli od njega da čujemo pravu istinu. Čestitam Luni, ali nije bila za pobedu. Posebno mi je žao što je Marko Miljković dobio drugo mesto. Ako se oni pomire, to će biti pomirenje iz interesa - ispričala je gledateljka.
Stanija je dosadila i Bogu, i narodu, a što se tiče priče sa Markom Markovićem, to je poslednje dno dna! On prvo počinje vezu sa Anom, pa sa Marijanom, pa sa Minom, onda sa Norom i to vrlo perfidno - dodala je ona.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku teksta.

O. B.

#Zadruga 2

'