AKTUELNO

Nije moogao da veruje svojim ušima!

Gosti u emisiji "Zadruga - Narod pita" večeras su Dragana Mitar, Lepi Mića i Lazar Jeremić. Urednik portala Pink.rs i voditelj Darko Tanasijević sa njima razgovara o svemu onome što se dešavalo proteklih deset meseci u najgledanijem rijalitiju "Zadruga 2", a publika koja je svakodnevno pratila dešavanja u Beloj kući se uključuje u program uživo i postavlja im pitanja.

Uživo u program uključila se gledateljka koja je ušla u raspravu sa Mićom. Kako je već poznato, Lepi Mića je već izneo svoj žestok stav da Marko Miljković nije trebao da osvoji drugo mesto u superfinalnoj noći ,,Zadruge 2", sa čim se gledateljka nije složila.

Foto: TvPink Printscreen

Mićo, prošli smo i rat i sve zajedno. Pitaš se zašto smo glasali za Marka Miljković? Zato što je taj dečko iskren. Mi smo uvek cenili iskrenog čoveka, a on je pokazao emocije: To što je on radio za crnim stolom, to je nešto drugo. Ja imam pravo na svoje mišljenje, kao i ti. 2 godine te slušam, ja govorim za Marka Miljkovića. On je za nas bar u Vojvodini, pokazao kao jedan iskren dečko, koji ima dušu, ima srce, ima masku, koju ne pokazuje svima. Sa kim je on u vezi i da li će opstati, to je njegov izbor, ali dečko kao dečko se pokazao kao iskren. Da je Zadruga trajala još mesec dana, on bi osvojio prvo mesto, zato što ja znam da puno mladih, ali i mojih godina smo glasali za njega. Jedini se on pokazao iskrne, a to što kažeš da je napadao devojke? On je branio i Lunu da bi se pokazao zaštitnički prema njoj. Jeste on preterao u rečima, ali da je nije branio, onda bi ispao šonja, neiskrena - izjavila je gledateljka.
Marko Miljković je lažov? On je iskren samo prema sebi! - vikao je Mića.

Za kraj uključenja gledateljka je istakla da joj je favorit za pobedu takođe bila i beskrajno zanimljiva zadrugarka i Pinkova zvezda Nadežda Biljić.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku teksta.

O. B.

#Zadruga 2

'