AKTUELNO

Veoma je potresena.

Pinkova zvezda i učesnica rijaliti programa "Zadruga" Nadežda Biljić trenutno prolazi kroz pravi pakao. Osim što se našla u centru skandala zbog toga što je Tomislav Panić transparentno na društvenoj mreži Instagram objavio njihovu i to sa njenim brojem telefona, njoj je umro i jedan od najbližih članova porodice.

Foto: TvPink Printscreen

Otkako je Toma načinio ovaj potez, Nadeždi neprestano stižu poruke i pozivi, a ona je sve putem Instagrama zamolila da je ne uznemiravaju dok tuguje.

Foto: Printscreen Instagram/nadezdabiljic

Zamolila bih vas zaista kao ljude da me ne uznemiravate više, nisam želela o ovome javno da pričam. Preključe mi je umro stric kojeg ne mogu ni da oplačem od mediokriteta koji je iskoristio momenat da skrene pažnju na sebe i pokuša da me ponizi - napisala je Nadežda između ostalog na svom Instagram nalogu, da bi se posle nekoliko sati ponovo oglasila i napisala sledeće:

Pročitajte još: OVO JE CELA NACIJA ČEKALA! Luna i Marko će se večeras sresti OČI U OČI u emisiji 'Narod pita' i otkriti DA LI JE PALO POMIRENJE!

Foto: Printscreen Instagram/nadezdabiljic

Ja vas molim i preklinjem da me ne zovete više, upravo sahranjujem strica. Imajte malo razumevanja. Hvala - napisala je Nadežda na svom Instagramu.

D. B.

#Nadežda Biljić

'