AKTUELNO

Ono što je čula ju je prilično iznenadilo!

Luna Đogani i Marko Miljković večerašnji su gosti emisije "Zadruga - Narod pita". Voditelj Milan Milošević će sa njima porazgovarati o svemu onome što zanima široki auditorijum koji je pratio dešavanja u najgledanijem rijalitiju "Zadruga 2", a publika će takođe imati priliku da im postavlja pitanja.

Foto: RTV Pink

Gledateljka se uključila uživo u program i pohvalila Lunu, priznala da je administratorka jedne grupe koja joj je poslala igračku, što je iznenadilo Đoganijevu, a zatim je progovorila o Marku.

Ja volim Lunu, kraj. Marko, nek je živ i zdrav, ali ono što je radio Luni ne podržavam. Marko je trebalo da se izvini javno zbog toga što je radio (ljubomorisao zbog poklona koji je dobila). Verujte mi, ne želim o Marku. Želim Lunu da pitam da li je srećna i snimila pesme - rekla je gledateljka.
Hvala vam puno, olakšali ste mi boravak tamo. Srećna sam, nasmejana, snimila sam dve pesme, treba da snimim spot. Sve što sam čekala dugo mi se ostvarilo. Jedva čekam da sa vama to podelim. Moje pobede tek dolaze, ovo je samo jedna u nizu - odgovorila je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'