AKTUELNO

Šta će reći Zola?

Veliki šef je poslao pismo zadrugarima da odaberu osobu koja se na neki način istakla po njihovom mišljenju, a red je došao i na Miljanu Kulić. Kulićeva je odlučila da prvo zasmeje svoje cimere, pa se našalila.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte: Miljana ne prestaje sa PROVOKACIJAMA na račun Mirka Gavrića, ovog puta je pokušala da uključi i Gagija! (VIDEO)

Ne znam da li da budem iskrena, ili zabavno-humoristična. Prvo ću da budem humoristična. Stefan Karić se pokazao u lošem svetlu, najavili su ga kao zavodnika, treći dan ništa nije uradio, toliko mu se devojaka nabacuje. Bar je trebalo kao veliki zavodnik tri za tri dana. Pozitivno se pokazao Filip Mijatov, 30 hijena skače na njega. Upečatljiv je, neponovljiv, seksi biznismen. Spreman je ušao u rijaliti, ostaće do kraja. Možete samo da mu zavidite. Posle svakog udarca se očeliči. A sada ću da budem iskrena - rekla je Miljana, pa otkrila pravo mišljenje:
Od novih, istakao mi se Karić. Jako je emotivan, ima veliko srce i dušu. Traži ozbiljnu vezu. Nešto me privlači ka njemu. Imam neodoljivu želju da pričam sa njim. Kao da Zoran (Šumadinac) to usmerava od mene ka tebi. To je po dobrom.

Foto: TvPink Printscreen

Neka mu je Bog u pomoći - kratko je dobacio Marko Janjušević Janjuš.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovoga teksta.

M.P.

#Marko Janjušević

#Miljana Kulić

#Stefan Karić

'