AKTUELNO

U sve je umešan i Vladimir Tomović!

Jelenu Pešić pitali su gledaoci kako komentariše to što je Miljana Kulić bliska sa njenim bivšim dečkom Stefanom Karićem. Publika je podsetila zadrugare i da je Kulićeva tokom žurke u utorak veče sve vreme igrala sa Karićem.

Pa isto kao Stefan, ja Miljanu obožavam, tako da mi je drago da se Miljana mota oko Stefana. Što se mene tiče Stefan je izabrao - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimiru Tomoviću zatim je postavljeno pitanje da li bi bio u vezi sa Jelenom Pešić? Ovaj zadrugar je istakao kako to nikada ne bi uradio zbog Karića, a zatim su svoja mišljenja izneli i Stefan i Miljana Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa devojkom sam se dopisivao pre rijalitija, upoznali smo se na snimanju emisije Magazin IN. Nisam znao tada da je Stefanova bivša devojka. Imali smo super odnos tamo. Ja sam sinoć to saznao i što se mene tiče ona je sada muškog pola, jer cenim ovog momka. Stefanu bi sigurno smetalo da budemo zajedno - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je moja bivša devojka, imam visoko mišljenje o njoj. Imam i lepo mišljenje o Vladimiru i bilo bi mi drago kada bi on bio sa njom - govorio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefan Karić mi ovde služi za sprdnju - bio je komentar Miljane Kulić.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'