AKTUELNO

Zadrugar otkrio zašto su se razveli.

Zadrugari su u narednom snimku imali priliku da čuju razgovor Gagija Đoganija i Ivana Gajića, a Gagi je tom prilikom pričao o svom razvodu od Anabele Atijas.

Ja sam iz ovog razgovora shvatila da on još voli Anabelu - rekla je Marija Kulić.
On je rekao da je Anabela njega prestala da voli, zato sam video da sa njegove strane možda još postoje emocije - naveo je Ivan, a onda je Gagi objasnio sve.

Foto: TvPink Printscreen

Ja prema Anabeli nemam više emocije, nemam tu vrstu emocija, ja nju volim kao prijatelja i majku naše dece. Tu se stavlja tačka. Mi smo se voleli, to je trajalo 17 godina braka, znamo se 25 godina, više od pola života, ja nju poštujem i cenim. Emocije između nas su se ugasile pre razvoda, to je razlog zbog kog smo se razveli. Moje mišljenje je da su se sa njene strane prvo ugasile emocije, možda i grešim, ali jednostavno se ugasila ljubav - rekao je Đogani, a onda se u priču ubacio Mirko Gavrić, Anabelin prijatelj.
Mi smo u tom periodu bili jako bliski, putovali smo zajedno. Ja sam bliži sa Anabelom, istina je da su se borili da održe svoj brak, dali su sve od sebe. Oni su se prosto izgubili u tom braku, meni je to tako izgledalo. Ja sam bio uz Anabelu kada se desio razvod. Sada, kad sam i ja doživeo razvod, znam koliko je to teško. Znam da je ona patila za njih kad se desio razvod, znam da je i on patio. Oni su i danas u dobrim odnosima, imaju decu - rekao je Gavrić.

Foto: TvPink Printscreen

Ja znam razlog njihovog razvoda, to je zato što je Gagi imao s*ks sa njenom najboljom drugaricom - dobacila je Saška Karan.
Jednostavno su se razišli. Tvrdim da se ljubav tad nije ugasila. Gagi je bio na "Farmi" posle razvoda i plakao je kao kiša. Znam i šta je ona prošla u tom trenutku. Oni su imali nekretnine, morali su da prodaju stan koji su zajedno stvorili. Imali smo pritiske i u poslovnom smislu - dodao je Mirko.

Foto: TvPink Printscreen

Razlog razvoda je da se ugasila ljubav - zaključio je Gagi.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Gagi Đogani

'