AKTUELNO

Do pre samo nekoliko sati su bili dobri prijatelji.

Danas je izbila velika svađa između Miljane Kulić i Dražena Bakića, pa je puklo i njihovo rijaliti prijateljstvo. Nakon emisije "Sedi dole" Dražen je prišao Miljani i Mariji Kulić kako bi razrešili nesporazum, ali se svađa samo još više razbuktala.

Ja sam rekla "Ispod mire trista vire", ko bi rekao da je ovakav dečko muška k*rva. Na to si ti krenuo da me vređaš - rekla je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Ti nemoj da se družiš onda sa njim. Ti si meni rekla da je on tebe vređao, a nisi mi rekla šta si ti njemu rekla - savetovala je Marija svoju ćerku.
Ja sam te pitala koliko te plaćaju žene od 60 godina - ponavljala je Kulićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Upoznaću te sa nekim mojim devojkama. Da mi nisi mila ja bih okrenuo glavu i rekao baš me briga - rekao je Dražen.
Ja ne smem da kažem istinu? Ja samo iznosim mišljenje o svakome. Nisam te izvređala, rekla sam samo da si muška prostitutka - ponovo je rekla Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Nisi samo to, izvređala si me i na račun izgleda. Mogao sam i ja da kažem da si ti k*rva da se j*beš po wc-ima - rekao je Bakić.
Ja sam iz jedne ljubavi dobila sina, a drugi put sam vodila ljubav sa nekim sa kim sam bila osam meseci ovde i sa kojim ću biti opet, ako bude sve kako treba - navela je Kulićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Svaka čast na izboru, baš ti je fin taj momak - rekao je Dražen.

Međutim, sukob je onda postao još žešći, pa su čak počeli i da se jedno drugom u lice, a Marija je sve vreme pokušavala da ih obuzda.

Detaljnije o svemu pogledajte u narednim snimcima.

R. L.

#Zadruga 3

'