AKTUELNO

Jednog zadrugara za izbacivanje je nominovala publika, dok su drugog izglasali ukućani.

Najgledaniji rijaliti na ovim prostorima "Zadruga 3" već je osvojio srca miliona publike, a večeras su učesnici prvi put u ovoj sezoni imali priliku da nominuju potrčke, a svoj sud dala je i publika.

Foto: TvPink Printscreen

Ovonedeljni vođa Lepi Mića je odabrao Miljanu Kulić i Mirka Gavrića koji su tokom proteklih dana bili potrčci, te su zadrugari birali između njih dvoje.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što su svi zadrugari izneli svoje mišljenje i dali glas, odlučeno je da je prva nominovana učesnica Miljana Kulić.

Što se tiče nominacije, apsolutno me niko nije iznenadio od učesnika. Pet dana ove ljude znam, ne očekujem previše, da bi neko mogao da me razočara. Većina priča ono što ne misli. Vreme će pokazati da li sam ja zaljubljena u Karića ili ne, nema potrebe da se ikome pravdam... A ove pevačice koje se ulizuju i šlihtaju Mirku, Mirko je isto tako bio producent svojoj supruzi, ako mislite da će on da vam pomogne napolju, hoće, ali za novac - ispričala je Miljana, a potom se Gavrić zahvalio svima koji su ga sačuvali ove nedelje.

Foto: TvPink Printscreen

Pored zadrugara, priliku da glasa ima i publika, a verni gledaoci televizije Pink odlučili su da ove noći bude nominovan i Raća Mitrović, koji će zajedno sa Miljanom provesti noć u izolaciji.

Meni je bilo lepo ovih sedam dana, hvala svima što su me podržali - izjavio je Raća.

Foto: TvPink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u video-prilozima koji sledi.

R. L.

#Zadruga 3

'