AKTUELNO

Zadrugari su ih pomno pratili.

Stanari velelepnog imanja u Šimanovcima su izloženi oštrim i intrigantnim pitanjima sedme sile. Zadrugar koji se našao na meti novinara je Filip Đukić, ali i njegov odnos sa Milicom Kemez.

Foto: TvPink Printscreen

Novinara je zanimalo da im Filip objasni šta misli o Suzani Ćubeli koja je otvoreno priznala simpatije prema Milici Kemez koja se poljubila sa njim, ali i da prokomentariše Suzanina dobacivanja posle poljupca koja nisu prijala Đukiću.

Milica je rekla da je Suzana rekla njoj da je dala posle 8 dana, kao da će loše da se završi. Totalno me razočarala. Ne želim kontakt sa njom. Nisam ja kriv što ona neće sa njom. Traži krivca u mene, nisam ja kriv. Rekao sam da mi nije jasno šta se tu dešava. Milica ima 24 godine, neka sama odnosi odluke. Prvo da joj je drago ne bi dobacivala takve komentare, ne bi prolazila pored mene kao pored groblja - govorio je Filip

Foto: TvPink Printscreen

Ja ću da kažem da sam imala super odnos sa Milicom. Nije mi rekla da joj se Filip sviđa, a rekla je da mi je drugarica. Trebalo je da mi kaže, ona mi se sviđa kao osoba. Samo sam joj rekla da joj priča takva ne treba, iz ugla da je mogla da sačeka. Ne prilazim Filipu jer nas je ona stavila u neprijatnu poziciju. Vreme će pokazati o čemu se tu radi. Shvatila sam da je ona odmah otišla kod Filipa nakon što sam ja rekla da mi se sviđa i eto. Možemo da budemo prijatelji, to je to - govorila je Suzana, a onda je ustala Milica Kemez i rekla šta ima:
Ti mene ovde samo kanališ - govorila je Suzana drsko Milici, a onda je Marija imala šta da kaže:
Videlo se da je devojka to što jeste. Prepoznale su se, Milica je rekla da je išla po tim klubovima. Nije spremna još uvek da to kaže. Sigurna sam da Suzana neće da odustane tako lako - govorila je Marija Kulić.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Foto: TvPink Printscreen

Ja prema njoj gajim prijateljske emocije. Ne znam šta bih rekla, nije mi rekla da joj se sviđam. Nisam ja išla kod Filipa zbog nje, prosto sam imala neke probleme i vezu napolju. Nisam završila tu vezu napolju. Jednostavno nisam uspela u tome, sada sam slobodna. Krivo mi je što ne možemo više da provodimo vreme. Znam kakve su ženske emocije - govorila je Kemez.

I. Radulović

#Suzana Ćubela

'