AKTUELNO

Svako u kući ima stav o ovome.

Voditelj Milan Milošević i večeras je u Beloj kući, ovog puta kako bi sa svim zadrugarima održao “Pretres nedelje''. Sledeća zadrugarka koja je pričala o svojim emocijama je Suzana Ćubela.

Foto: TvPink Printscreen

Suzana je priznala da je očekivala da će tokom boravka i druženja sa Milicom Kemez ostvariti nešto prisniji odnos, ali da sada mora da se nosi sa njenom odlukom da bude sa Filipom Đukićem.

Osetila sam ja njenu reakciju. Očekivala sam da ćemo da budemo bliske. Uvek ću tu da budem za nju. Rekla sam da mi se dopada. Mislila sam da ćemo biti nešto. Ja imam taj osećaj da prepoznam osobu takvu - rekla je Suzana, a onda je Milica govorila šta ima:
Problem je nastao jer meni ona nije pričala ništa van stola, već samo ovde. Ja nisam znala o čemu se radi - govorila je Kemez.

Foto: TvPink Printscreen

Svima je bilo jasno šta se tu dešava. Ona se plaši optužbi ovde, odmah je otišla kod Filipa - rekla je Marija Kulić, a onda je Tara ustala da govori:
Napravila si Suzanu ljubomornom, rekla si da ne možeš ovde sama, da ti treba neko da ti bude uvek tu pored - rekla je Tara.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam tako rekla, ne znam odakle da krenem. Sve mi se reči izvrću. Suzana je svima rekla da joj se sviđa, osim meni. Ja nisam bisek*ualna. Nas dve smo pričale dok smo čekale da uđemo. Prvu noć nisam imala svoj krevet, ona je došla kod mene. Šta je ona osetila to kod mene, ja sam samo imala potrebu da se družimo, da joj budem podrška. Ljudi su počeli zbog njenog izgleda da govore da mi kao imamo nešto.

Foto: TvPink Printscreen

Milica je imala tog nekog dečka na D, više nisu zajedno. On je nije javno priznao kao devojku. Ona je radila svaki dan, a on je spavao do 4 popodne. Nije bio za to da ona uđe u rijaliti. Ma hajde, ja sam prva kojoj prija žensko društvo. Osećajne smo, hajde da ne pravimo devojku ludom - rekla je Dalila, a Suzana je počela da plače.

Foto: TvPink Printscreen

Taj dečko bivši je rekao meni da kažem da sam emotivno angažovana. Imala sam problem sa njim jer mi nije davao dovoljno pažnje. Tražila sam savete od drugih, posle sam bila emotivno loše. On mi je više bio prijatelj nego momak, ali šta da se radi. Doneo mi je magare pred ulazak. Što se tiče Suzane, ja ću nastaviti prijateljstvo sa njom - pričala je Milica.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

I. Radulović

#Milica Kemez

#Suzana Ćubela

'