AKTUELNO

Nije mogla da prećuti ovo.

Zadrugarka Mina Vrbaški prepoznatljiva je po svojoj iskrenosti, ali i slobodnoj volji da sa muškarcima ostvari prisne odnose pred kamerama ukoliko joj se neko dopadne. Svi su imali priliku da vide njene turbulentnu vezu sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, ali i Jocom Putnikovićem, a ovoga puta je pred ulazak u Zadrugu 3 izjavila da želi da se smiri.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, ona je bacila oko na Nikolu Orozovića, a kamere su snimile njihove poglede, dodire i prisnost koja jasno ukazuje da će se među njima nešto više dogoditi. Ona je ubeđivala sve da neće ići korak dalje zbog dečka kog ima u spoljnom svetu, ali nije mogla da sakrije da je Vladimir Tomović pokušavao da je poljubi.

Ja sam ovde prisna sa svakim muškarcem, oni meni prijaju za druženje. Tomović je neko ko konstantno pokušava da me poljubi. Danas je Miona mogla da vidi kad je prolazila pored nas, dva puta sam mu dopustila da me poljubi u obraz, treći put sam se izmakla. Ja nemam osećanja ovde. Zaigrala sam se sa Nikolom, a počeo je mnogo da mi prija. Dečko mi je stvarno drag ovde. Simpatičan mi je, ali sam rešila da nemam nikakvu vezu u ovom rijalitiju. Izjasnila sam se u studiju, imam nekog napolju koga volim i ne želim da ga povredim. Nikola mi je priznao da me nikad nije podnosio, odjednom je sve to palo u vodu. U ovoj sezoni neću da poreknem neke stvari, ne želim da povredim nekog. Nas dvoje smo totalno različiti - rekla je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Demantovan sam u svakom smislu, desilo se da smo se upoznali ovde. Ja sam je hejtovao i kulirao, a onda smo počeli da se družimo. Mina me gleda 24h dnevno.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Mina Vrbaški

'