AKTUELNO

Zadrugarka ne prepoznaje samu sebe!

Nikola Orozović nakon što je Iva Grgurić uspela da ga ubedi da popriča sa Minom Vrbaški, prišao je njenom krevetu. Naime, razlog njihove rasprave je Minina ljubomora prema Nini Babić sa kojom je Nikola imao prisniji odnos, iako tvrdi da nisu prešli granicu.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ovo poslednji put radim, ovo sam radio dovoljno puta. Šta imaš da mi kažeš? - upitao je Nikola.
Da te gledam samo, nisam ceo dan - odgovorila je kroz osmeh Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Ne znam zašto si ljubomorna? Je l' ti okej ovo ponašanje? Ja ću otvoreno da ti kažem, mene ovo ozbiljno odbija, brate! Ja sam joj rekao da mi više ne prilazi, ona me je naravno napušila. Ali ti nisi osoba koju sam ja upoznao, a nećeš se ni vratiti u to što si bila. Ja ću ispasti grbav, a ono što si danas rekla Kariću, ja nemam pojma. Nemam reči, iskreno si me razočarala danas - nastavio je Nikola.
Ja sam danas prsla opasno, meni je ovo preveliki stres, mislila sam da ću ovo da izguram. Loše sanjam za tebe. I sinoć ona priča što se potegla. Sanjala sam da se bijem sa tobom, sa Ninom, i onda mi ova jutros lupala šest puta nad glavom, onda sam počela da p*čkaram sve oko sebe - tvrdila je zadrugarka.

Mina se izvinila Nikoli za svoje ponašanje, te je on prihvatio izvinjenje, ali je istakao da je ovo poslednja šansa i prilika za njihov bolji odnos.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta.

O. B.

#Zadruga 3

'