AKTUELNO

Imali su priliku da kažu svoje mišljenje!

Veliki šef dao je priliku zadrugarima da izaberu da li će poštovati pravilo da se u kupatilu može naći samo jedan od njih u određenom trenutku, te se tokom sastanka većina njih složilo sa tim.

Dragana Stojančević bila je protiv toga da se uvedu kamere, a onda je Vladimir Tomović ustao i izneo svoj stav.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam normalno za to da se ne uvode kamere, jedino je nezgodno što nužda zakon menja. Prvi put kad mi prigusti, odmah ću prekršiti pravilo - bio je jasan Tomović.
Ja ću apsolutno da poštujem to pravilo, mislim da je najbitnija tolerancija - izjavila je Ivana Šopić.

Foto: TvPink Printscreen

Jelena Krunić imala je potrebu da dobije zadrugarsku pažnju tako što se popela na klupu, gde je počela glasno da priča.

Ja neću da poštujem ovo pravilo, i te kako ću da uletim unutra, to je moja stvar. Morate da shvatite gde se nalazite. Kamere će biti uvedene, hteli ili ne, tako da ja neću poštovati ovo pravilo i zdravo - pričala je Jelena.
Ja sam isto za to da se uvedu kamere, jer ne želim nikoga da čekam. Baš me briga, ja hoću da uđem kad mi se ulazi, ja imam prioritet, to niko nije ispoštovao - ispričala je majka šestoro dece, Marina.

Foto: TvPink Printscreen

Prva ja volim da odem u toalet i prokomentarišem razne situacije, tako da, meni je to nešto slatko i ušuškano i vrlo zabavno. Neće mi biti prijatno i nisam za to da se uvedu kamere, s obzirom na to da sam ja starija, ali navikla sam i na to. Snašla sam se, stavljala sam peškir i tako dalje. To postoji upravo zbog omladine i parova i silikona, koji izazivaju namerno i žele da pokažu svoje telo i žele da imaju s*ks - ispričala je Saška.

Za kraj sastanka Lepi Mića rekao je zadrugarima da podignu ruke ko je za da se uvedu kamere, kao i oni koji su protiv, pa je ustanovljeno da je većina za to da se kamere ne uvedu.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 3

'