AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

Voditelj Ognjen Amidžić je ušao u "Zadrugu" kako bi obavio razgovor sa zadrugarima koji su najaktuelniji u nedelji za nama. Marija Kulić je došla do drugog dela imanja kako bi iznela stavove o pojedinim situacijama.

Foto: TvPink Printscreen

Ognjen je upitao Mariju kako se oseća Miljana, ali i šta misli o Filipu Đukiću i Ivani Šopić, sa kojom se Đukić smuvao sinoć na rođendanskoj žurki Baneta Čolaka.

Miljana je u redu, sve je okej. Što se tiče ponašanja Filipa Đukića, ne znam izgleda da želi da menja devojke ovde samo tako. Za dva dana je video da mu Milica ne odgovara i smuvao se sinoć sa Ivanom. Ta mala je opasna. Sviđa mi se kako ona igra igru. Ona je ženski Tomović. Vladimir i ona su isti igrači, ne bi išli kao par - govorila je Marija, a onda je pričala o Ivi Grgurić i Dragojevićima:

Foto: TvPink Printscreen

Ona (Iva) je konačno shvatia šta radi Stefan, posle mi je priznala da se mazila u izolaciji sa njim. Iva će večeras ostati, ali ne verujem da će se pokazati baš najbolje. Što se tiče Dejane i Dalile, slični su mi kao David i Aleksandra na početku druge sezone. Samo idu zajedno, ne znam kako im nije dosadno. Varira joj mišljenje - rekla je Kulićka.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

I. Radulović

#Ivana Šopić

'