AKTUELNO

Ispričao im sve!

Dok je Jelena Krunić razgovarala u Rajskom vrtu sa Drvetom mudrosti o raskidu sa Filipom Reljićem i lila gorke suze, on je Mateji Matijeviću i Nikoli Orozoviću u sobi za rehabilitaciju ispričao kako je do raskida došlo.

Foto: TvPink Printscreen

Pokušavam da pokrenem konverzaciju normalnu sa njom, ona sve nešto nervozno. Prolazi dan. Samo je izašla iz kreveta, a znam da bi me probudila ujutru, samo me je ostavila. Tu smo se nešto šatro ignorisali. Sad ja u jednom momentu, vidim da pere veš, prolazimo jedno pored drugog i ona kaže: "Gde si?". Ništa poljubac. Ja rekoh: "Hajde da pričamo", ona sedne za crni sto i bleji, ona vidi da sedim na foteljama i čekam. I ja rekoh: "Nemoj da pereš moju posteljinu" i bacim posteljinu, a ona kaže: "Mogu da promenim i krevet". Tada sam došao u radionicu i pričao sa Matejom i 15 minuta nakon toga stiže pismo da idemo za crni sto. Bila je tema iskrenost, ja sam rekao da je ona i onda vidim da je tu smekšala, kao da se ništa nije desilo. Kada se crni sto završio, sve je bilo najnormalnije. Kada je sve to oprala, mi smo malo popričali i ona kaže: "Ne, ne, ti si meni rekao da te ostavim na miru, ja sam te ostavila na miru". Ne ostaviš nekoga na miru tako što sto si ceo dan nad*kan i imaš neke poglede. Ja bih voleo da u tim momentima imam devojku koja će me poljubiti i reći: "Okej, pričaćemo kad budeš okej". Ona ima te promene raspoloženja, a to je baš j*bena stvar. I onda se desilo ono sa tortom, rekla: "Mravi su je pojeli", ja rekoh da laže i da je sama, više kroz sprdnju i ona skoči: "Šta? Nisam sama pojela, Janjuš mi je dao, jesam ti sama rekla da sam bacila tortu?". Nastade frka oko torte. Zbog čega? Zbog toga što sam hteo malo da se našalim - poverio se Filip.
Vidiš ti razlog za svađu, torta - prokomentarisao je Mateja.

Pročitajte: NISU JEDNO ZA DRUGO: Jelena i Filip na IVICI RASKIDA, Krunićka završila u suzama! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Ja otišao na dok, izbistrio misli, rekao sebi da ne želim takvu vezu i rekao joj - nastavio je Reljić.

Filip se smešio dok je pričao o raskidu, a onda je u prostoriju ušla i Tara Simov.

Nije ti lepo kad ti neko odbrusi pred ljudima, ja sam joj rekao da nema potrebe da mi se obraća tako. "S*reš" je ponovila tri puta - dodao je Filip.
Isto to ja Mateji zameram, a samo smo drugari - ubacila se Tara.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Filip Reljić

#Jelena Krunić

#Mateja Matijević

#Nikola Orozović

#Tara Simov

'