AKTUELNO

Tara iznela svoje mšljenje o događanjima u Beloj kući.

Tara Simov je u razgovoru sa voditeljem Ognjenom Amidžićem pričala o aktuelnostima u Beloj kući, pa je mlada zadrugarka progovorila o odnosu sa Matejom, koji od početka "Zadruge 3" intrigira javnost. Tara je javno iskazala simpatije koje, prema Matijevićevim rečima nisu obostrane, pa je voditelju ispričala sve o ovome, a onda je progovorila o odnosu sa Ivanom Šopić, sa kojom je sinoć imala sukob.

Foto: TvPink Printscreen

Te priče da mu se ne dopadam, ne verujem, da ima veliki pritisak spolja, svi primećuju. Mina mi je priznala da je ovo sve jedna igrica i da je Mateja bio način da se Anđela spominje... - otkrila je Tara.
Što se tiče situacije sa Ivanom Šopić, ona je danas izjavila da ona nema pojma šta mi je sinoć rekla, tako da doza alkohola koju je unela, s obzirom da je mešala rakiju, vino i pivo... I poljubila se sa Filipom dok je Milica stajala tu... - objasnila je zadrugarka.

Foto: TvPink Printscreen

Takođe, Tara je komentarisala odnos sa Filipom Đukićem, sa kojim je, kako kaže, imala nešto više od prijateljstva pre nekoliko godina.

Mi smo se možda poljubili dva, tri puta, pijani, ne znam zašto on to negira. Ja stojim iza svojih reči, mi smo stvarno drugari - zaključila je Tara.

U nastavku teksta pogledajte kako je to izgledalo.

S.Đ.

#Tara Simov

'