AKTUELNO

Pesma se orila Belom kućom zbog kuma i kume.

Ove subote je u rijalitiju "Zadruga 3" izuzetno napeto jer su predstavnici sedme sile i ovoga puta imali spremna škakljiva pitanja za učesnike koji su u proteklim danima najviše pažnje privukli svojim postupcima. Urednik zabave portala Pink. rs Darko Tanasijević imao je pitanje za Miljanu Kulić, koja se okumila sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Šta se dešava sa tobom i sa Janjušem, da li ste uspeli da u proteklih nekoliko dana dodatno učvrstite vaše kumstvo i da li si ikada očekivala da ćeš imati takvog kuma? - glasilo je pitanje za Miljanu.

Foto: TvPink Printscreen

Učvrstili smo ga maksimalno, toliko je učvršćeno kumstvo, iz dana u dan je sve cvršće i cvršće, da ja ne mogu da vam objasnim... Mi smo toliko zbližili, ja sam Janjušem nisam toliko vremena provodila... Mi smo tako različiti, a tako isti, suprotnosti se privlače... Ja sam prosto presrećna i prezadovoljna što ovakvu gromadu od čoveka, ovakvog gospodina, ovakvog šoumena imam pokraj sebe u rijalitiju, a napolju za kuma kad on bude dobio dete. Ovom priliku pozdravljam Enu i Krunu. Ja ću mu krstiti dete, pet imena sam navela - pričala je Miljana.
Koja si ti to imena osmislila za Janjuševo dete? - zanimalo je Darka Tanasijevića.

Foto: TvPink Printscreen

Vuk, Lav, Lazar, Stefan ili Nemanja i još jedno... Dušan. Dušan je najlepše srpsko ime.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

S.Đ.

#Marko Janjušević

#Miljana Kulić

'