AKTUELNO

Ivana smatra da ju je Iva izdala.

Ivana Šopić, u narednom video-snimku koji je prikazan, komentarisala je Vladimira Tomovića. Nakon priloga ona je priznala da je razmišljala kako bi izgledala Vladimirova i njena veza, kao i da smatra kako Tomović voli da bude u vezi sa devojkama koje nisu dominantne. Zatim je nastala žestoka svađa u kući između Ivane Šopić i Ive Grgurić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde sam rekla da mislim da Vladimir traži devojke koje nisu dominantne. Iskreno, ja sam najviše o Vladimiru pričala, jer sam jedino sa njim imala neki bliži odnos. Rekla sam da on voli devojke koje može da dresira, a ja nisam takva. Mislim da bi njegova i moja veza bila burna, razmišljala sam naravno o našoj vezi! Ja sigurno neću biti sa Vladimirom Tomovićem, on mi se ne sviđa - govorila je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema šta više ovde da komentarišem! Ja nisam budala, iako se ponašam kao budala i oblačim. Mogu samo da pružim ruku. Ne želim da budem deo ove priče - rekao je Filip Đukić koji se pre nekoliko dana ljubio sa Ivanom.

Foto: TV Pink Printscreen

Filipe, ja ti se javno obraćam... Ja jesam igrala igru sa Tomovićem, ali sa Filipom ne igram igru. Onaj poljubac je bio zbog inata. Ja igram igru, ali mi je jako žao što si sada razočaran - govorila je Ivana Šopić, Filipu.
Ja samo želim da se utvrdi da ja nisam ispao ovca! Ja tebe ne želim da ošišam. Meni je važno da nisam ispao ovca - rekao je Vladimir, pa ga je Ivana prekinula: Da, ti si ispao ovca! Ošišana ovca! Ja sam tebe muvala i zezala!

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana je predložila da imamo dogovor da ga muvam. Da vidimo na koju će da padne. Ja se nisam složila, jer se meni sviđa Stefan. Da se on meni sviđao, ja bih otišla sa njim na ostrvo. Ja sam njega od početka otkačila, jer mi se sviđa Stefan. Vladimir nije moj tip muškarca. Druga stvar, ona se poljubila sa Filipom i dođe poljubi Vladu i sada je dečko izvisio! - pričala je Iva.
Ti si jedna izdajica i sa ja izdajicama nemam posla! Ti si Vladimira hvatala po penisu! Čega se ti plašiš? Meni je preterano da ti muškarca hvataš za penis. Ja sam jedina tebe uvek branila! Oni su ti drugari, ti brineš za njih? Ti si loš prijatelj i devojka! Tebi je krivo što Stefan neće da kaže da ste u vezi, pa sam ti ja kriva! Naše prijateljstvo je bilo lažno - pričala je Ivana.
Ja njega nisam hvatala za penis - negirala je Iva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'