AKTUELNO

Zadrugari su čekali da čuju ovo.

Jelena Krunić je napravila haos kada se potegla priča oko toga zbog čega je Filip Reljić raskinuo sa njom tokom večeranje emisije "Gledanje snimaka", a obezbeđenje je odmah uletelo u Belu kuću kako ne bi došlo do fizičkog sukoba. Zadrugari su nakon toga posumnjali da postoji neki veći razlog zbog koga je Filip raskinuo sa Krunićevom, jer im takvo njeno ponašanje nije bilo jasno.

Foto: TvPink Printscreen

Za ovo postoji veliki razlog - istakao je Marko Janjušević Janjuš.
Rekli su da postoji razlog, koji ne žele da iznesu za stolom. On je sada hteo to da podeli sa svima nama, a njoj je to zasmetalo. Informacija (o razlogu) je stigla u kuću. Ja mislim da je Mina zakuvala celu situaciju. - dodala je Dalila Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam bila sa Jelenom, pričala i rekla da Adžić rekao da Filip ne zna kako da raskine sa Jelenom i da Filip ne treba tako da priča. Ja ne znam pravi razlog - pravdala se Mina Vrbaški.

Foto: TvPink Printscreen

Filip je posle višeminutne rasprave priznao pred svima koji je pravi razlog raskida.

Raskinuli smo jer nismo mogli da nađemo verbalnu žicu da se povežemo, ona se služi drugim načinom komunikacije. Da ne bi dolazilo do ovakvih stvari, ja sam odlučio da raskinem - priznao je Reljić.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Filip Reljić

#Jelena Krunić

'