AKTUELNO

Žestoko je bilo za crnim stolom.

Bane Čolak ove večeri bira svoje potrčke i omiljenu osobu, a pre nego što je vođa svima saopštio svoju odluku, ukućani su polemisali o raspodeli budžeta koja je bila ranije danas popodne.

PROČITAJTE: OPŠTI HAOS NA SAMOM POČETKU! Saška i Miljana ušle u žestoki sukob, Kulićeva tvrdi da je ona UKRALA BUDŽET! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom izlaganja Vladimira Tomovića za crnim stolom je nastao haos, kada je ovaj ukućanin komentarisao deo budžeta koji je nestao Marini Dančo. Tomović se tokom ove situacije svađao sa Marinom, pričao o njenom odnosu sa Janjušem, a onda je ustao i Janjušević i takođe ušao u svađu sa ovom cimerkom.

Foto: TV Pink Printscreen

Bane, Miki Đurićić ti nikada nije bio prijatelj! Vi ste bili njemu obični potrčci. Miki je sramota Srbije, on je najveća buva koja je ikada ušla u rijaliti! Jednak je i moj greh i Saškin. Danas je izbio najveći skandal, za ovih 18 dana. Moj prijatelj je jako izrevoltiran na tu temu, pričam o Janjušu. Danas su tu bile neke crne čipkane gaće i tu je bilo nešto belo. Da li je normalno reći: "Dabogda ti se seme zatrovalo". Gospođa Marina svakoga dana dobija tri obroka, kako neko može vama iz usta da uzme? Ova tema je jako važna! Mene je sramota Vaše sramote, šta ste danas rekli! Danas je žena dobila tri obroka i ne može da se kaže da joj je hrana ukinuta. Marina, to nije razlog da nekome kunete seme! - govorio je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde nije rečeno: "J*bem ti mrtvog oca" i šta hoćeš ti sada? Ovde se radi o tome ko je meni uskratio hranu? Ti si jeo moju hranu! A ti se sekiraš za mene? Ti me kao čuvaš! Ti ćeš biti na stubu srama! Ti i ja imamo peh! Gledaoci ćete provaliti da si folirant! Ja sam za tebe trojanski konj! Ti ne znaš moju ulogu ovde, ne znaš ni moju namenu... - pričala je Marina.
Izletelo je ženi, sama je rekla - umešala se Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada treba da se neko pop*ša po nama, ko je trudan, a mi treba prema njemu da budemo dobri? Mi smo završili, ali te kletve su katastrofa. Marina, ja sam rekao da nije okej ta kletva. Gospođo Marina, Vi lažete! Ja ne mogu da se oporavim od onoga što mi je gospođa ispričala. Ona je mene napala! - pričao je Janjuš.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'