AKTUELNO

Za ovo niko nije znao!

Svi zadrugari su tokom prethodne noći imali žestoke rasprave za stolom u toku emisije ,,Pretres nedelje", a voditelj Milan Milošević pokrenuo je sve aktuelne teme zbog kojih su se odnosi među pojedincima naglo promenili.

Foto: TvPink Printscreen

Iako su svi navikli da ih voditelj posećuje isključivo u terminima kada počinju emisije, gde ga vrlo rado dočekaju nestrpljivi da čuju na koji način će ih nasmejati do suza, niko nije očekivao da će ih u narednim danima buditi i numera koju je snimio sa poznatom pevačicom.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Milan je odlučio da uplovi i u muzičke vode i iznenadi ih sve potezom koji je izazvao niz pozitivnih reakcija. On je numeru sa Stojom ,,Neka pati" ekranizovao i visokobudžetnim spotom, koja je za kratko vreme osvojila srca publike.

Veliki šef je već pomenutu numeru stavio na repertoar u ranim jutarnjim časovima, a uz koju su se zadrugari budili, a svi su bili skeptični da li je to Miloševićev glas ili im se samo učinilo.

Foto: TvPink Printscreen

Milica Dugalić ga je odmah prepoznala, što ju je neizmerno obradovalo, pa je s osmehom na licu dočekala jutro vidno raspoložena što se voditelj oprobao i u pevanju.

Kako je to izgledalo, pogledajte detaljno u nastakvu, njihov spot možete pogledati OVDE

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'