AKTUELNO

Pokrenula se tema o Milici Kemez i Filipu Đukiću, a onda su zadrugari izneli svoje mišljenje.

Zadrugari večeras odgovaraju na pitanja milionskog auditorijuma koji svakodnevno prati dešavanja u Beloj kući, a voditelj Milan Milošević je tu da sa takmičarima prođe kroz sve ono što zanima publiku. Pitanje je stiglo i za Ivanu Šopić, a gledaoca je zanimalo zašto se smejala Milici Kemez zbog toga što je dramila kada se desio raskid sa Filipom Đukićem, a onda je slično odreagovala kada se njoj desila situacija sa njim.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam se smejala sigurno, možda sam bila nepoverljiva. Nisam dramila, bila sam neraspoložena. Imala sam grižu savest jer je ispalo da je nasamaren i iskorišćen - odgovorila je Ivana.
Nije se direktno smejala meni, ali imala je doskočice - dodala je Milica Kemez.

Foto: TvPink Printscreen

Jedna veza trajala dva dana, druga veza 12 sati. Jedina koja je bila zaljubljena u Filipa, bila je Milica. Filipa je boleo k*rac za Milicu. U tom trenutku je upala Ivana, koja je to uradila iz inata prema Tomoviću. A onda se poljubila sa Tomovićem, jer šta? Ali nije joj bilo nimalo svejedno kad je Milica imala nešto - prokomentarisao je Lepi Mića.
Naravno da mi nije svejedno - priznala je Šopićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče Ivane Šopić, ona odlično igra rijaliti igru. Bilo mi je žao da devojka kao Milica, zbog životne priče bude povređena. Ali kada sam imala tajni zadatak, Filip je odabrao Ivanu. Ivani Šopić ne odgovara nijedan muškarac ovde po temperamentu, ona se ovde igra i svaka joj čast. Jasno je da devojka igra igru i kapa može da joj se skine, ja takvu vrstu igre ne bih mogla da igram - ispričala je na kraju Miljana Kulić.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

M.P.

#Ivana Šopić

#Milica Kemez

#Miljana Kulić

'