AKTUELNO

Svi su bili zatečeni.

U večerašnjoj emisiji ,,Pitanja gledalaca", Milici Kemez bilo je postavljeno mnogo pitanja vezanih za njen prisni odnos sa Filipom Đukićem.

Ona je sve vreme demantovala da je bilo šta imala sa njim kada je bio u pripitom stanju, a onda su zadrugari burno reagovali, jer nije bila iskrena.

Foto: TvPink Printscreen

Je l' te nije blam da vodiš ljubav sa pijanim čovekom? - glasilo je pitanje.
Nismo spavali tad, zaista nismo - rekla je Milica.
Meni je Filip rekao da je Milica rekla njemu da je izmislila priču da je bila sa devojkom, ja sam rekla da ako je to izmislila, onda imamo pravo da sumnjamo da je izmislila sve - rekla je Dalila.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam htela da stanem na Suzinu stranu, nisam se dobro izrazila, ne znam ni ja zbog čega - branila se Kemez.
Mirko je malopre prokomentarisao da je njena ideja bila za pozorište. Ovde se vodila polemika da je Mirko došao na ideju i većina ga je osudila zbog toga i čekao je da ona ustane i da kaže da je ona to rekla. Međutim, ona se sve vreme smeškala. I sad neće da prizna da je imala se*s - rekla je Dalila.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je Mirko Gavrić otkrio da je njihova predstava bila izvođena prema njenim idejama, zbog čega je on bio osuđen, Kemez je smogla snage i pravdala se da ništa loše nije mislila.

Što se tiče predstave, bila je ideja da on bude Sulejman. A onda su došli na ideju da to bude neka slava, a ja sam rekla kao šta mi da radimo na slavi. To je sve bila šala, nisam ismejavala. Što se tiče Filipa, nisam spavala sa njim. Ne znam da li neko pomislio da je on bilo šta mogao da uradi, to je sve bilo mučenje - rekla je Milica.
Ja sam sticajem okolnosti video da je bilo lizanja bradavica, a drugo veče smo ušli da proverimo kako je Filip, jer je bio pijan. Bile su poze za se*s - rekao je Gajić.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'