AKTUELNO

Još uvek nije zaljubljena.

Tara Simov dobila je pitanje: "Da li ti voliš da budeš vitez u vezi, pa ne odustaješ od Mateje, dok si Kandiću koji umire za tobom namenila ulogu druga". Za vreme ove teme bilo je veoma burno, a Tara i Mateja naveli su kako između njih neće biti ništa.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok je Tara imala svoje izlaganje, navela je kako je već davno odustala od Mateje Matijevića, ali i da je ne zanima što se Stefan zaljubio u nju. Takođe, došlo je i do svađe između Tare Simov i Filipa Reljića.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da sam primetila to, ali me boli uvo - pričala je Tara za Stefana Kandića, pa dodala: Što se tiče Mateje, ja sam davno odustala u tom smislu od njega. Izuzetno je blizu toga da odustanem od njega u svakom smislu, a isto tako i Kandić. Filipe Reljiću, nebitan si! Ja se sa njima družim kao da sam jedan od dečaka! - govorila je Tara u nastavku.
Tara, Mateja ne može da te otrese. Devojka ne odustaje! - izjavio je Filip Reljić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam samo po čemu sam ja licemeran, ako sam sto puta rekao ovde da od veze neće biti ništa. Ali ni najmanje nisam licemeran! Tara je neko ko sa nama provodi vreme i na nju gledam kao na ortaka. Imamo taj neki ortački odnos - govorio je Mateja, pa dodao: Tara je meni danima govorila kako mene muškarci Tomović i Rade pljuju i kako sam ja ovde igračka. Anđela može da uđe bez mene - rekao je on.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'