AKTUELNO

Nije mogla da mu prećuti.

"Da li si grlio Natašu i Mionu kako bi nervirao Taru? Zašto ne prekineš svaki kontakt sa Tarom, kako joj ne bi davao lažnu nadu? Nakon onoga sa Jelenom Krunić, jasno je da je ne ceniš kao prijatelja." - glasilo je pitanje koje je dobio Mateja Matijević, a onda je on izneo detalje odnosa sa Anđelom Vešticom.

Foto: TV Pink Printscreen

Mateja je ovom prilikom govorio i kako mu u kući nijedna devojka nije zapala za oko, kao i da je Anđelu Vešticu upoznao samo dve nedelje pre nego što je ušao u rijaliti program "Zadruga 3".

Meni se ovde nijedna devojka totalno nije svidela. Ja znam šta sam sa Anđelom razgovarao i kako smo završili. Mene je iznenadilo kada su ušli Dalila i Dejan i pitali me: "Gde ti je devojka?", Anđela je meni rekla da se izjasni kada budem hteo i dogovor je bio da pričamo kada ja izađem iz Zadruge. Ja sam raskinuo vezu sa Anđelom, drugom Anđelom, bio sam u vezi pet meseci pre ulaska ovde i to sam prekinuo da ne bih imao pritisak u Zadruzi. Dve nedelje pre ulaska upoznao sam Anđelu Vešticu, ušli smo u priču, viđali smo se i postali smo jako dragi jedno drugom. Ušli smo u priču i rekli smo da ćemo pričati ako ja ništa ne uradim ovde sa devojkama, ako ona bude imala emocije... Apsolutno nemam obavezu prema nekome napolju - govorio je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Raskinuo si vezu od šest dana. Postali ste dragi jedno drugom za šest dana! - dobacivala je Tara.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'