AKTUELNO

Ispričala joj kako je došlo do njihovog odnosa.

Dok je većina zadrugara odmarala, Nataša Radan je iskoristila priliku da se požali Dragani Stojančević na Radeta Lazića. Nataša je sve vreme šaputala, a Dragana ju je pažljivo slušala. Podsetimo, ovo dvoje zadrugara su imali intiman odnos ispod pokrivača, ali je Lazić tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca" izjavio da nju gleda kao prijateljicu.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte: NINA POGAZILA REČ: Nikad bliža sa Orozovićem! Milanu neće biti dobro kada bude saznao ZA OVO (VIDEO)

Da hoću neku priču sa njim, ne vezu, nego da provodimo vreme zajedno ceo dan, ja bih pričala na tu temu. Ja sam i sinoć prišla kod njega i rekla da neću da ležim više kod njega. On se naslonio, nije hteo da ustane, kad smo pričali, sve sam mu rekla. Tako smo počeli onaj dan na garnituri da se grlimo, pa je bilo ono sve na rođendanu. Prvo smo krili tortu, pa je on meni nešto rekao - ispričala je Nataša, pa nastavila:
Da on više ne može da izdrži... Ja ništa nisam uradila, tad je krenuo, ja nisam još ništa. Posle sam otišla kod Suzane, tu sam i ostala. Tako je bilo, prvo smo išli u pab, tamo nije bilo mesta gde da se sakrijemo, pa smo otišli u Rajski vrt. Ja sada više nisam njegov fazon, od sinoć. Biće klip iz Rajskog vrta, sigurno. Već sam se ukanalila - požalila se Radanova.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

M.P.

#Dragana Stojančević

#Nataša Radan

#Rade Lazić

'