AKTUELNO

Želela je da čuje mišljenje svoje cimerke.

Miljana Kulić još uvek ne može da dođe sebi od susreta sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, sa kojim je provela nekoliko sati na Rajskom ostrvu. To je za nju bila nagrada od Velikog šefa za uspešno obavljen zadatak, koji je nju oduševio.

Međutim, ona je i dalje nepoverljiva kada su u pitanju emocije koje on gaji prema njoj, pa je tako u razgovoru sa Suzanom Ćubelom ispričala zbog čega sumnja da je on ne voli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ga volim, ali osećam da ću da ispadnem majmun - rekla je Miljana.
Kad ste bili napolju imali ste dogovor da niste zajedno? Znaš ti šta sve može da se desi za deset meseci? Ko zna šta on radi napolju! - rekla je Suzana.
Rekao mi je da se držim dogovora, tako će da se drži i on. Ne zanima ga ništa drugo - rekla je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Kad si ulazila, je l' ti bilo teško? Jesi pričala sa njim o tome da uđe i on? - pitala je Suzana.
Bilo mi je teško, da. Rekao je da će ući. Ja sam njemu prva pisala, nedostajao mi je. I on mi je rekao da mu se ne javljam dok mu ne vratim stvari i odjednom pred moj ulazak u Zadrugu on se javlja da mi kaže kako mu ništa ne treba i da hoće da me vidi. Što je najgore, ja mislim isto kao i moja majka. Opet sam ja kriva za sve i onda mi kaže da pozdravim sve kad smo se rastajali. To mene ubija kod njega. Onda polazi, ja ga pitam da li je zaboravio nešto da mi kaže, kaže da nije - ispričala je Miljana.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Miljana Kulić

'