AKTUELNO

Marija ne može da prihvati da je Miljana trudna sa Zolom.

Miljana Kulić je dobila poziv sa Lazarom Čolićem Zolom večeras, te su mogli da razgovaraju o njenoj trudnoći i prinovi koju očekuju.

Ona se nakon poziva rasplakala, a pojedini zadrugari su se odmah okupili oko nje. Marija Kulić bila je britka na jeziku, a Miljana je nastavila samo još više da plače.

Foto: TvPink Printscreen

Šta je bilo sad? - pitala je Marija.
Ne mogu da pričam ni sa kim - odbrusila je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Nemoj da plačeš. Što sad plačeš? - pitala je Marija.
Kaže mi znaš i sama koliko puta sam bio tu za tebe i za tvoje dete. Kaže da je najsrećniji, da ovo može samo da nas ojača. Rekao mi je da me voli najviše na svetu i da je u šoku. Hoću da se vidim sa njim večeras - grcala je u suzama Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Samo ti dozvoli da ti reči od dva sata promene mozak i pamet. Jedva si čekala da se završi rijaliti i da se posvetiš detetu bez ičega. Ovo dete više ne zna ni ko ga čuva. Sa drugim detetom ne možeš da se posvetiš potpuno njemu. Ti ćeš to drugo dete da ljuljaš, ja sigurno neću. Ja ovo zlato vodim sa mnom - rekla je Marija.

Dalila Dragojević je pitala Miljanu da li je sigurna da će Zola moći da izdržava nju i dete, a Kulićeva je istakla da nju niko ne mora da izdržava.

Ja sam izmislio sve, sreću ti želim, ja sam kriv. Neka ti je dete živo i zdravo. Ne mešaj me više, svu sreću ti želim - rekao je Bora Santana.

Foto: TvPink Printscreen

Ako bude došao, ništa više da me nisi pitala! - urlala je Marija.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

R. L.

#Zadruga 3

'