AKTUELNO

Priznao koja mu se sviđa.

Voditelj Ognjen Amidžić ove večeri razgovarao je i sa Markom Janjuševićem Janjušem. Janjuš je na samom početku razgovora rekao da mu je i sporo i brzo prošlo prvih mesec dana u "Zadruzi 3".

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: HAOS U SPAVAĆOJ SOBI! Jelena Krunić URLALA na Dalilu, Dragojevićka joj poručila: SA TOBOM NE TREBA KOMUNICIRATI! (VIDEO)

Janjušević je istakao da se dogodilo dosta stvari u Beloj kući tokom proteklih nekoliko nedelja, a zatim je komentarisao svoju kumu Mariju Kulić koja je u drugom stanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Janjušević je u nastavku komentarisao i ostale svoje cimere koji imaju ljubavne priče pred kamerama "Zadruge 3". On je istakako kako nikako ne može da shvati odnos Vladimira Tomovića sa Minom Vrbaški i Mionom Jovanović, a zatim je rekao i da mu je žao Milice Kemez, kao i da smatra da veza Filipa Đukića i Ivane Šopić neće dugo trajati.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjušević je istakao i kako su Stefan Karić i Jelena Pešić, po njegovom mišljenju, jedini par koji je najozbiljniji u kući. Marko je zatim priznao i da bi najradije bio u vezi sa Jelenom Pešić da nije oženjen.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Marko Janjušević

'