AKTUELNO

Bane priznao da ne može da nominuje Ivanu.

Bane Čolak i Ermina Pašović razgovarali su tokom večerašnje žurke koja je organizovana na imanju u Šimanovcima. Osim što su pričali o aktuelnim dešavanjima iz Bele kuće, ovi zadrugari su i razmenjivali nežnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Bane i Ermina pričali su o ovonedeljnim potrčcima, odnosno o Ivani Krunić i Vladimiru Tomoviću. Ermina je godinama u odličnim prijateljskim odnosima sa Tomovićem, dok sa druge strane redovno ulazi u svađe sa Krunićevom zbog njenog zbližavanja sa Čolakom.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo uđe neka riba i ja kažem: "Nemam osećanja prema tebi" i onda se na tvoje oči ljubim sa nekom drugom devojkom... Da li bi ti to mogla da izdržiš ili bi bila u k*rcu? Posle onih reči koje je ona juče rekla za stolom, ja ne mogu da nominujem nju, iskreno - rekao je Čolak.
Ja sam bila zaljubljena tri godine! Tri godine nisam dolazila sebi... Tri godine nisam mogla da pogledam drugog muškarca. Nije bitno ko je u duelu sa Tomovićem, ali ja njega nikada ne bih nominovala. Ja njega poznajem dugo i brine o meni kao o osobi, što ne mora da radi - izjavila je Ermina.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Zadruga

'