AKTUELNO

Nije mogao da joj prećuti.

Marko Janjušević Janjuš kladio se nedavno sa Majom Marinković da će se ona smuvati sa Vladimirom Tomovićem, što je ova zadrugarka negirala. Međutim, tokom večerašnje žurke, Tomović i Maja su se umalo poljubili, a zatim ju je on podigao kao nekada što je to radio sa Stanijom Dobrojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je to videla Mina Vrbaški odmah je napravila ljubomornu scenu i imala nekoliko svađa sa Tomovićem. Takođe, Mina je zamerila Janjušu i rekla mu da je on kriv zbog svega što se dešava u njenom odnosu sa Vladimirom. Janjuša je iznerviralo Minino mišljenje, zbog čega je kasnije ušao u polemiku sa ukućanima, među kojima su bili i Maja Marinković i Vladimir Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakve veze ja imam? Normalno se sprdam! Neću da se iznerviram ili ću da joj j*bem mater! Boli me k*rac, ja nisam kriv! Šta se zaljubila? Svaki put se zaljubi, a ima 20 godina! I Tomović je isto kriv, evo mu sad! Sad i treba ovako da mu se dešava! Neka se igra i zaj*bava, a posle sam ja kriv... Nisam video da su se Vladimir i Maja poljubili. Ja kriv čoveče, a neka se nose u pi*ku materinu. Sto puta sam joj rekao da batali to - govorio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Niko mi nije devojka! Mogu da radim šta hoću i radiću šta hoću! Moja dobra volja je bila da ja budem sa njom drug, nakon što su mi moji rekli: "Nemoj nikakav kontakt sa njom". Ne zanima me, neću da vas vidim - pričao je Vladimir Maji nakon Janjuševog izlaganja, a onda je ona nervozno napustila sobu:

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj mene da stavljaš u isti koš kao i nju. Ja sam tebi rekla šta sam imala - poručila je Maja Vladimiru.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Vladimir Tomović

'