AKTUELNO

Mariji ne bi bilo svejedno da čuje za ovo!

U Beloj kući nastao je opšti haos već na samom početku emisije ,,Pitanja gledalaca", a voditelj Milan Milošević čitao je redom pitanja koja je publika postavljala na zvaničnoj Fejsbuk stranici.

Ove noći se na meti našao i Lazar Čolić Zola, koji je bio osuđen od strane zadrugara zbog seksualnih odnosa koje je upražnjavao sa Miljanom Kulić, a svima je poznato da je samo nekoliko dana pre toga prekinula trudnoću abortusom.

Foto: TV Pink Printscreen

Reci nam, da li si ti normalan momak? Marija vam je lepo objasnila da ne smete imati odnose, da bi Miljana sačuvala zdravlje, a pored toga ste uradili isto. Da li namerno ugrožavaš njeno zdravlje ili si glup? - glasilo je pitanje.
Doktor je rekao Miljani da može posle 3 dana imati odnose. Desila se kiretaža, taj dan smo proveli zajedno, celu noć i tek posle toga smo mi imali odnose. U slučaju ako ne krvari, to nije nikakav problem, tako su mi rekli! - pravdao se Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam htela da imamo se*s! Meni su svađta ovde govorili i kada mi je najteže, najjača sam! Ja sam plakala i preplakala! Ali, ja imam nalete strasti prema njemu, kad god legnem pored njega, želim to! Sve što bih radila napolju, ja radim ovde! - branila ga je Miljana.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.Ristić

#Zadruga

'