AKTUELNO

Čolakova majka je naglo promenila mišljenje o Pašovićevoj.

Zadrugara Baneta Čolaka očigledno prati loša sreća kada su u pitanju ljubavni odnosi unutar rijalitija. Posle debakla veze sa Zerinom Hećo, on je na početku treće sezone ''Zadruge'' kada su počele da mu se rađaju simpatije prema Ivani Krunić rekao da ove godine neće ući u vezu u Beloj kući jer ima devojku koja ga čeka.

Foto: TV Pink Printscreen

Na iznenađenje mnogih, u ''Zadrugu 3'' je ušla njegova devojka koju je on oslovljavao sa imenom Jovanka kako bi je zaštitio od medija. Ipak, reč je o Ermini Pašović koja je odmah po ulasku svima otkrila da je njegova devojka. Ona je rekla da poznaje Gagija Đoganija jer je u kontaktu sa njegovom sestrom Nađom, sa kojom je kako kaže u kontaktu, što je Gagijeva sestra juče demantovala, pa se sumnja u istinitost svega što ona iznosi za crnim stolom. O svemu tome ekipa redakcije najbržeg portala Pink.rs, razgovarala je sa Banetovom majkom, Jasminom Čolak. Ona nije krila razočarenje u Erminu iako je do nedavno polagala nade da će ove godine Bane imati drugačiji ishod kada su u pitanju ljubavni odnosi njenog sina.

Imala sam jedan stav kada je ušla u Zadrugu, ali od sinoć ja sam naglo promenila mišljenje. Ona me sinoć uverila da je došla zbog Gagija. Pokušavam da budem objektivna. Ubeđena sam da je njoj Gagi prioritet tu. Ako je došla zbog njega, neka ostavi Baneta na miru. Meni kao gledaocu to tako izgleda. Ja sam sigurna, ona me je ubedila svojim ponašanjem da njeno srce pripada Gagiju - bila je iskrena, pa nastavila sa svojim izlaganjem u kom je rekla da se nada da će se njen sin opametiti.

Foto: TV Pink Printscreen

Molim Boga da se moj sin opameti. Ne znam šta njemu treba da se dogodi da shvati. Pa kad bi gledao kako to izgleda preko ekrana, njega bi blam pojeo. Verujem da je njemu žao da prekine nešto sa njom. Baš se plašim za njega - priznala je Čolakova.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako zadrugari dovode Erminin i Gagijev odnos u pitanje, tako je i Jasmini kao gledaocu čudno što se mnoga izlaganja ne slažu. Jasmina smatra da Banetova devojka ima emocije prema Gagiju i da joj je odnos sa njenim sinom samo poslužio kao ulaznica za rijaliti.

Moj Bane onda ispada ponovo ulaznica za rijaliti. Ne znam kad će Gagi da prizna da li se znaju dve godine, dever meseci ili godinu dana. Nešto tu smrdi. Mada, on je slobodan čovek, neka radi šta hoće. Gagi i Ermina, tu nešto postoji - završila je Jasmina.

Autor: I.Radulović

#Bane Čolak

#Ermina Pašović

#Gagi Đogani

#Jasmina Čolak

'